Join-промоцията на новия летен коктейл - водка с новата енергийна напитка на бандата - събра много журналисти и гости, които бяха впечатлени от здравия клубен звук и якия автосъраунд на новото парче. В него специално участие взема и певицата Лора Караджова. Тя се се изяви на сцената заедно с Ъпсурт, преобразени до неузнаваемост с нов стайлинг.
Гледайте видео от промоцията >>
Вижте снимки >>

Видеото към парчето е дело на Валери Милев. "Това е тъжната история на едни резигнирани момчета, отделили се от света в своята малка караванка. Те живеят в ярък свят, в който фантазията може да се вихри до безкрай. Клип като този не съм създавал никога преди" - коментира култовия режисьор.
Гледайте "Мрън, мрън" ТУК >>

Новото видео е посветено на парти-животните, представени от красавици по бельо с глави на мечки, зайци и лъвове. "Момичетата от клипа открихме в гората, близо до нашата каравана. През сълзи те ни споделиха, че се безвъзвратно загубени за българската денс-сцена" - смеят се музикантите. Може би поради тази причина те са решили да поканят в клипа си и скандално нашумялата адреналинка Яна, както и двама горди наследници на индийските махараджи.