Искрен Пецов и Гaлена Димова се подготвят за снимките на новия клип на певеца към парчето, което вече покорява летните купони - "Напомня ми нещо". Те се развихриха на модно шоу и демонстрираха отлични отношения на сцената и в живота.

Вижте как се веселят Искрен и Галена >>


Всъщност двамата са стари семейни приятели и често се събират, заедно с половинките си, а децата им – красивата Виктория и малкия син на Искрен Георги – са вече добри приятели.

В клипа ще влязат и сцени, свързани с любимия на Искрен Пецов в последните 3 години екстремен спорт - кайтсърфинг. Ще бъде използвана специална  подводна камера за екстремни снимки и каскади, която придава уникален обем и новаторство на визията. Режисьорът Андрей Хадживасилев, на който Искрен се доверява заради богатия му опит в екстремните снимки – негово дело е филма „Паркур – начин на живот”, вече има уникални идеи за атрактивното видео.

Междувременно Искрен успя да събере тен на любимия му нудистки плаж за снимките. Известният неформален лидер на натуристите сред артистичната гилдия се жалва, че последните години все по-трудно намира места за този вид прекарване на свободното време. Главна причина е застрояването по морето и все по-малко останалите диви плажове. Любимото му място е до солниците в края на бургаския плаж, където ще бъдат заснети и част от снимките на клипа. Друга плошадка за снимки е луксозна яхта, на която ще се развихри Галена Димова.