Тя се появи заедно с шефа на „Олинеза“ снощи в Художествената академия, на представянето на новата артистична колекция от пет вина – Ars Longa от „Домейн Бойар.“

Вижте снимки >>

От няколко седмици из медиите упорито се носи клюката, че Елен Колева буквално е била изхвърлена от половинката си. След зверски скандал Александър Найденов, който е с 25 години по-възрастен от актрисата, й събрал багажа и й показал вратата. Дори сменил ключалката, за да не може Елен да се прибере. Актрисата и бизнесменът обаче опровергаха всички тези клюки, като се появиха по-влюбени отвсякога. Двамата видимо бяха щастливи и по никакъв начин не показаха, че помежду им има проблеми, писаха от bliasak.bg.

Сред гостите на събитието бяха още Анри Кулев, Георги Чапкънов, актьорите от „Стъклен дом” Яна Маринова, Деси Бакърджиева, Калин Врачански, Асен Блатечки и Дарин Ангелов, както и Параскева Джукелова, Любомир Нейков и певицата Галя . По време на събитието всеки можеше да получи свой портрет, нарисуван от студенти на Художествената академия.