Мечета (Меденки)

stat 09:15  |  4 декември 2011 / Вкусотии / Коледа и Нова Година / Автор: mim8
Меденки Меденки
Сн.: Райна Деницова

Меденки: 3 яйца, 3 каф.ч. захар, 3 каф.ч. олио, 6 с.л. кисело мляко, 6 с.л. мед, 1 ч.л. сода, 2 ванилии, 1 канела, настъргана лимонова кора, около 1 кг брашно.
Яйцата се разбиват със захарта. Добавят се киселото мляко с разтворената в него сода, олиото, медът, канелата, ванилиите и лимоновата кора и се разбърква. Постепенно се прибавя брашното и се омесва тесто. Добре е да престои няколко часа в хладилника.

Разточва се кора с дебелина 5-6 мм и с формички се изрязват сладки. Пекат се в загрята фурна 10-15 мин. След като изстинат, се слепват две по две с шипков мармалад.

Добави своя рецепта >>


Новините в снимки

Следваща Предишна
  • Парис Джексън се снима за корицата на Vogue
  • Топдизайнери: Господата да показват краката си това лято
  • Моника Валериева с още голи снимки от морето
  • Радина и Деян отпразнуваха годинка на сина си
  • Голди случайно разкри кой е Банкси
  • Ирина Шейк с топлес снимки след раждането
  • Данаилов: Мария ми вдъхна сили да се боря с рака
  • Деси Цонева разкри гледка към бельото си

Акценти


Маноло Бланик и Риана създадоха сандали с камъни
Риана и Маноло Бланик обединиха сили за трети, последен път за колекцията от сандали с камъни "So Stoned".

Заведения


Ресторант Talents

Ако сте ценители на хубавата храна, няма по-добро място от Талант ...

Maraia Classic Bar&Diner

Maraia Classic Bar&Diner може заслужено да се похвали, че е сред ...

Зодиак