Тя започна да се изявява като актриса през 2009 година във филма на Милена Андонова “Маймуни през зимата”. Тази есен Бони отново получи покана да се снима, но този път в един от хитовите сериали в българския телевизионен ефир. Певицата с удоволствие прие да се превъплъти в ролята на старша медицинска сестра в “Седем часа разлика”.

Преслава спечели симпатиите на телевизионните зрители през 2011 г. с появата си в сериала “Столичани в повече”. Тук обичаната изпълнителка игра себе си – певица на сцената, а нейни песни не спираха да звучат в епизодите и на двата сезона на “Столичаните”, пише planeta.tv.

Една от последните киноизяви на изпълнители от музикална компания “Пайнер” бе участието на Константин във филм. Той се превъплъти в едно от главните действащи лица във филма на Влади Въргала – “Операция: Шменти капели”.

Вижте снимки >>


В края на годината и Милко Калайджиев премина от другата страна на екрана и стана част от звездния отбор на комедийния сериал “Етажна собственост”. Кинодебютите ще продължат и през 2012 г, когато в различни кинопродукции ще участват Ани Хоанг и Людмил Иларионов – Люси.