Какво бихте съчетали с добро вино - тежка зимна салата, ефирен мус, печена риба с подправки, сладкиш? А какви са кулинарните тънкости, с които създавате вашите ястия? Отговорите могат да ви направят победител в конкурса на Dir.BG "Вкусотия на месеца".

Победителят за февруари ще получи бутилка от виното Strymon - Merlot & Syrah  реколта 2010 - вино с жив и искрящ рубинено-червен цвят, с плътен, фин и многопластов аромат нюанси на червени костилкови плодове (череша, вишна), съчетани с горски плодове и деликатни цветисти нюанси, с плътен, хомогенен вкус и траен и нежен послевкус.

За да участвате в конкурса:


1. Изпратете детайлна рецепта и снимки на вкусотията - перфектна компания на вино на mail: [email protected]. Всеки кандидат за прекрасната бутилка Strymon Merlot & Syrah - реколта 2010 може да участва с неограничен брой рецепти. В мейла напишете необходими данни за вас - Име, Мобилен телефон, Адрес, на който да изпратим наградата ви, ако сте победител в конкурса.

2. Всяка от вашите рецепти ще бъде публикуванa в кулинарната рубрика на Life.dir.bg ВКУСОТИИ в категория Кулинарен конкурс "Вкусотия на месеца".

3. Класирането на вкусотиите на месеца ще зависи от броя ПРЕПОРЪЧВАНИЯ на вашата рецепта във Фейсбук. Колкото повече Препоръчвания има рецептата ви, толкова по-голям е шанса да бъде класирана за Вкусотия на месеца. Точно в 00.00ч. на 29 февруари срещу 01.03 най-препоръчваната рецепта ще стане Вкусотия на месеца, а авторът й ще получи бутилка червено вино Strymon - Merlot & Syrah - реколта 2010.

Желаем ви успех в конкурса и много щастливи мигове в компанията на перфектната за вас компания за вино!