Раждане у дома

Този набиращ все по-голяма популярност начин на раждане е предпочитан и от VIP майките. Повечето го правят, за да избегнат срещите с папараците и цялата медийна суматоха. Звезди като Деми Мур и Синди Крауфорд са привърженички именно на този начин на раждане. Така се появи и първородната дъщеря на Нели Фуртадо - Невис, както и синът на Шарлот Чърч - Кардиф. Памела Андерсън пък родила и двамата си сина в семейното ранчо, пише bliasak.bg.

Във вана

Освен че са предпочели да родят децата си в домашна обстановка, не малко от тях го правят в собствените си вани. От метода раждане във вода са се възползвали Жизел Бюндхен, бившата съпруга на Джуд Лоу - Сейди Фрост.

В мълчание

Последователките на религиозното движение сциентология стриктно се придържат към едно основно правило, докато раждат - да го правят в мълчание. Кейти Холмс и Кели Престън признаха пред медиите, че не са издали нито звук, когато на бял свят са се появявали дъщерите им - Сури Круз и Ела Траволта.

С гуру

Най-новата мания сред VIP мамчетата е да раждат с помощта на гуру. Най-известният сред специалистите - Йехуди Гордън, взима за сеанс по 5000 лири. Хедър Милс, Кейт Мос, Кейт Бланшет, Джери Хол, Ема Томпсън и Ел Макферсън са малка част от звездите, които са пробвали методите му за по-леко раждане.

Вижте снимки на някои от знаменитостите, избрали нестандартно естествено раждане >>