Тайната на женския поглед

stat 00:01  |  20 март 2012 / Всички / Съвременна / Автор: БГНЕС /  
Тайната на женския поглед Тайната на женския поглед
Сн.: freeimages.com

Женското съзнание винаги е било пълна мистерия за повечето мъже, а тайнствените мисли и действия на дамите бяха почти невъзможни за разшифроване, поне досега.
Най-сетне строго пазената тайна дали една жена харесва представител на противоположния пол беше разкрита и според експерти тя се крие в погледа. Ново изследване обърна внимание на начина, по който жената гледа мъжа при първоначалния зрителен контакт.

Случващото се в първите 45 секунди след срещата ясно показва дали любовта е във въздуха. Али Кембъл, автор на книгата "Повече от обикновен секс", твърди, че когато жената погледне надолу, а след това започне да върти бързо поглед по пода, това почти сигурно означава, че тя е привлечена. Този поглед подсказва, че тя проверява вътрешните си емоции или накратко казано - дамата харесва мъжа, но се опитва да прецени колко.

Ако пък жената гледа настрани 45 секунди, след което се взре право в очите на мъжа, това е друг сигурен признак, че тя се интересува от него, защото мисли усилено дали той е подходящ партньор за нея.

Кембъл описва и погледи, които ясно показват, че жената изобщо не се интересува от мъжа. Ако след като мъжът установи зрителен контакт, дамата мигновено погледне над главата му или се взре направо в очите му, това почти сигурно означава, че тя не иска да си има вземане-даване с него. Тези две "агресивни" реакции означават, че мъжът трябва незабавно да се откаже и да насочи вниманието си на друго място, за да избегне допълнително смущение.

Кембъл описва и още два жеста, които ясно показват, че жената е силно привлечена. В зависимост от това дали тя пише с лявата или дясната ръка, ако използва по-силната си ръка, за да посочи представителя на силния пол, това означава, че го харесва.Новините в снимки

Следваща Предишна
  • Емилия показа годежния си пръстен
  • Джулиана Гани с гореща фотосесия сред природата
  • Рейчъл Макадамс от ”Тетрадката” чака първо дете
  • Иванка Тръмп пристигна в Сеул, отива в Пьонгчанг
  • Радеви уважиха изложбата на Вежди Рашидов
  • Анна Ермакова - огнената дъщеря на Борис Бекер
  • Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си
  • Дженифър Лорънс разбуни духовете със секси рокля

Акценти


Анна Ермакова - огнената дъщеря на Борис Бекер
Дъщерята на Борис Бекер е успешен модел, но за личния ѝ живот се знае много малко.

Заведения


The Secret Garden Bar & Dinner

Потопете сетивата си в едно уникално кулинарно преживяване от нов ...

La Cubanita

La Cubanita бар&динър е модерно заведение с Кубински акцент. Подч ...

Зодиак