Няколко седмици преди старта на националното лятно турне на Филип Киркоров “ДруGoy” в България, кралят на руския поп оповести новината, че заедно с него ще пристигне и украинската поп-звезда Ани Лорак.

Изпълнителката, която е близка приятелка и протеже на Киркоров от години, ще вземе специално участие във всеки от четирите концерти по време на обиколката му у нас. Грандиозните представления ще стартират от зала 1 на НДК в София (29.06) и ще преминат през сцените на летните театри в Пловдив (1.07), Бургас (2.07) и Варна (5.07). Вторият концерт по програма в Пловдив, обявен първоначално за 30 юни, ще се състои на 1 юли от 21:00ч. Промяната на датата се налага поради спецификата в изграждането на сцената в Летен театър Пловдив.

Организаторите на турнето – компания “Degris” издават, че по време на всеки спектакъл, появата на Ани Лорак на сцената ще впечатлява публиката със своята зрелищност. На фона на осеяно със стотици звезди нощно небе, красавицата ще се спуска от върха на сцената, възседнала гигантски полумесец. Заедно със своя близък приятел и ментор – Филип Киркоров, двамата ще изпълнят в дует песента “Гимн уходящим мечтам“ (“Химн на отиващата си мечта”). В паузите между песните в шоуто “ДруGoy”, чрез гигантски видеопроекции Филип Киркоров ще преминава като през врата във времето - от реалността на сцената в друг свят, където размишлява на философски теми с Бог.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, можете да намерите в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.