Една от последните й изяви беше като участник в „Черешката на тортата”, а напоследък медиите проявяват по-голямо любопитството към връзката й с китариста Жоро Янев.

Миската отдавна е оставила професията модел на заден план, но съвсем наскоро прие без колебание поканата за участие в проекта „Дъщерята на Гората”.

Като че ли в днешно време отделяме много малко време и внимание за това да се насладим на Природата и да я опазваме. Забързани в ежедневието и работата си, голяма част от хората не се и сещат, че имат нужда от малко чист въздух, от това да се полюбуват на една поляна с цветя или да се насладят на аромата на гората” казва Мис България.

Именно природата и Райна се оказват вдъхновението за всички от творческия екип на студио I SEE YOU. „За по-различен персонаж от нея не сме и мечтали ... тя е прекрасна, романтична и отговаря точно на нашите представи за лице и емоция на фотопроекта.’’

Проектът е реализиран от модният фотограф Станислава Ямакова сред прекрасната природа в полите на Витоша. А за претворяването на Райна Налджиева в самодива са се погрижили Златина Тодорова-ТИНА /стил и коса/ и Ева Серева /грим/.

Вдъхновена от фотографиите и излъчването на модела, младата писателка Яна Маринова  написва разказ и така проекта придобива още по-интересен и завършен облик. Прочетете разказа тук >>

ВИЖТЕ СНИМКИ >>