Ролята на нейно величество в клипчето в стил Бонд изпреварва запомнящи се моменти като тържествената флотилия и празничния концерт пред Бъкингамския дворец по време на честванията на диамантения юбилей от възкачването й на престола, класирани съответно на второ и трето място.

Класацията е съставена след допитване в социалната мрежа Туитър по поръчка на фирмата за поздравителни картички "Холмарк" по случай предстоящия 87-и рожден ден на кралицата.

На четвърто място потребителите на Туитър поставят ролята на кралица Елизабет Втора в сватбата на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин преди две години.

Поданиците на нейно величество класират в Топ 10 и по-общи характеристики на стила й, като например кралското ръкомахане, разходките на кралските коргита и изисканите й тоалети.

Сред звездните моменти на Елизабет Втора, избрани от участниците в допитването, следват церемонията през 1977 г. за сребърния юбилей от възкачването й на престола, сватбата й с принц Филип и връчването на Световната купа на капитана на английския национален отбор по футбол Боби Мур на стадион "Уембли" през 1966 г.

Вижте снимки на Елизабет Втора >>