Почивката на бившия модел и риалити звезда Кейти Прайс, известна с прякора Джордан, и съпруга й Кийран Хейлър се превърнала в истински кошмар, когато се е наложило да звездата да бъде откарана по спешност в обществената болница, след като е имало скъсване на околоплодния мехур и изтичане на амниотична течност.  Въпреки че до термина на Прайс остават още 10 седмици, бебето може да се роди всеки момент. Звездата е поставена на системи и монитор за сърдечен ритъм.

Въпреки че не говори езика, Прайс се е съгласила да остане в болницата, за да не рискува живота на бебето си. Медиците правят всичко възможно, за да стабилизират състоянието на бременната Кейти и да предотвратят евентуална инфекция, която може да се появи при изтичане на околоплодни води.

Джордан има три деца - Харви на 10, Джуниър на 7 и Принсес Тиами на 5, които са от две предишни връзки.

Пищната британска красавица е била омъжена за певеца Питър Андре и боеца в смесени стилове Алекс Рийд. През октомври миналата година Джордан развали годежа си с манекена Леандро Пеня, а в началото на 2013-та Прайс сключи брак с 9 години по-младия от нея Хейлър, защото отчаяно искала още деца.

Вижте снимки на бременната Кейти Прайс >>