Част от актьорския състав и екипа на "Дървото на живота" се събраха снощи в "One more кино", заедно с много гости, за да изгледат предпремиерно първия епизод от втори сезон на сериала.

Сред присъстващите бяха и новите звезди в екипа - Калин Врачански и Симеон Лютаков. Вторият се появи на представянето в приятна дамска компания. Актьорът рядко се показва на премиера без жена до себе си.

Първи епизод изгледаха още Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Башар Рахал, Боряна Братоева. Вижте снимки >>

В "Дървото на живота" 2:

Калин Врачански влиза в образа на мистериозен геолог, пристигнал от Виена във Видин в търсенето на ценни руди. Цигарата не слиза от устата му, а героят му не се разделя с още по-мистериозната си кожена чанта. Чарът му ще завърти главата на една от дамите в сагата.

Симеон Лютаков влиза в ролята на френски офицер, военнопленник от сраженията на "кота 1050" в Македония. Сражава се с един от т. нар. колониални полкове. Произлиза от богато семейство, винаги е живял охолен живот, във Видин също се радва на лукс. Галантен, отговорен, с богато чувство за хумор, човек на честта, неговият живот също ще се промени след срещата му с една жена.