„Шокиращата” новина се оказа рекламен трик, с който Силвестър Силвестров се опита да изостри зрителския интерес към предаването си „Нищо лично” по bTV. В унисон с концепцията на скритата камера бившия Зюмбюл от „Братя Мангасарян” подхлъзна част от феновете си с трогателна изповед: ”Мария ме напусна заради друг. Дойде ми като гръм от ясно небе. Още не мога да го осмисля. Ще направя всичко възможно детето да остане при мен, защото средата, в която ще го отглежда с новия си партньор, ми се струва нездравословна. Този мъж се е разделил по притеснителен начин със семейството си и е тормозил много хора в интернет."С Мария си оставаме брат и сестра! Всички красиви булки да могат да ми звънят, без това да е притеснително", писа още актьорът.

Малко след това Силвестър обясни, че всичко това била рекламна стратегия и в живота му няма начин да се появи нова тръпка, тъй като Мария си е неговата жена. "Изобщо и дума не може да става да се развеждаме, как ще си оставим детето - да не сме идиоти. Бракът ни си е стабилен, никога не е бил различен", каза Силвестър.

Медийният експеримент с „развода” обаче изиграл лоша шега на комедийния актьор, тъй като 6-годишният му син Давид разбрал от съучениците си за емоционалния „обрат” в семейството, пише Монитор. Всеки ден приятелите му го питали при кого от двамата родители ще остане. Торнадо от утешителни есемеси засипало Мария Силвестър след новината за разпада на семейството й, която пък е притеснена, че "шегата" е генерирала негативна енергия в публичното пространство и може да се окаже пророческа за връзката й.

Вижте снимки на Мария Силвестър >>

ИЗБРАНО