Колекцията бе представена с кинематографски похвати чрез снимки, клипове и модели на фона на оживена градска атмосфера, уловила бохемската енергия на Маран и заредена от изпълненията на живо на Grandmaster Melle Mel и Rappers Delight от групата Sugarhill Gang. Вчерашното събитие поднесе на гостите порция от живота по улиците на Париж от началото на 90-те, когато Изабел дебютира със своята едноименна линия. Присъстващите се потопиха в атмосферата на бирариите, неоновите табели, пицариите, магазинчетата за сувенири и подправки, уличните търговци и спокойно разхождащите се хора.

Колекцията, която включва култови модели от кариерата на дизайнерката, бяха представени в кинематографичен стил чрез снимки, клипове и модели, подбрани сред хората от улицата, за да разкрият на гостите света на Изабел Маран. Тъй като Париж е градът, който представлява неделима част от нейния стил, съвсем естествено бе решено точно там да се отпразнува пускането на пазара на
колекцията, която се очаква на 14 ноември в около 250 магазина по целия свят и онлайн, както и в България.

Уличното празненство бе идеалният начин да представим колекция, която излъчва енергията на модерния парижки стил. Настроението бе оптимистично и реално – истинско отражение на усета на Изабел Маран за градска изтънченост и бохемство“ - каза Маргарета ван ден Бош, творчески консултант на H&M.