Меднорусият цвят е дело на коафьора й Венелин Кондаков. Николета дебютира като блондинка по време на откриването на официалния й фен клуб в Бургас.

"Аз съм се убедила, че на чертите на лицето ми стоят добре всякакви форми и цветове на косата. Мога да си позволя да бъда различна, а и професията ми го изисква. Предстоят ми много нови проекти и е желателно за всеки от тях да бъда такава, каквато никога не съм била." В Playboy тя дебютира като блондинка през 2007 г. Тогавашният цвят обаче няма нищо общо със сегашния й имидж.

Вижте Николета преди и сега >>


Междувременно в интервю за списание Story съпругът й - футболистът Валери Божинов обясни, че в момента изцяло се е отдал на кариерата си и е оставил на заден план личния си живот.

"Човек създава деца, грижи се за тях, защото вярва, че с тях и жената до себе си прави семейство. Всеки човек вярва, че ще срещне перфектния човек за себе си. Но аз вече трудно вярвам на тези неща. Заради това съм се отдал само на кариерата си", обяснява Валери Божинов.

"Любов, жени, съм ги оставил на заден план. Всеки говори, че аз съм плейбой – жените ме харесвали, аз съм ги харесвал, ей такива неща, но това е нормално. Не крия, че съм харесван мъж и харесвам красиви жени. Не си кривя душата. Но любов, сериозни отношения - не. Разочарован съм не от жените, а от връзките, които съм имал. Може би и те са разочаровани. Като му дойде времето, ще го помисля добре. Като я срещна онази, другата жена, ще реша", допълва играчът.