По този случай на пазара излиза биографична книга за живота й, която проследява развитието на Кейт още от началото на нейната модна кариера. През годините Мос се превръща в един от най-разпознаваемите модели в света с подчертана индивидуалност пред обектива. Тя достига големи професионални върхове, но пада и до дъното в личен план.

През цялото време обаче едно е сигурно - Кейт Мос запазва уникалния си стил на обличане. Британката има изключително константен и характерен стил, отбелязва сайтът emodno.com. Въпреки че по дефилета и фотосесии тя облича множество лъскави дрехи и аксесоари, в ежедневието Мос винаги предпочита удобството. Затова тя често може да бъде забелязана с удобни джинси – тип молив, спортен топ, рокаджийсто кожено яке или пухено дългокосместо палто и боти.

Кейт е сред почитателите на панталоните дори на светски събития. Тя е една от звездите, които много обичат за залагат на андрогинен стил, с елементи характерни за мъжкия гардероб. Не случайно сред любимите й марки е Yves Saint Laurent. Факт е обаче, че късите рокли и поли, както и тези с макси дължина наистина й отиват. Атрактивната блондинка не веднъж е смайвала с бляскаво излъчване в стила на модните икони от 50-те.

Шапката е любим аксесоар за Мос, която предпочита модели като капела или федора.

Тя е почитател на по-неутралната и изчистена палитра. В гардероба и могат да бъдат открити модни творения в бежово, бяло, мока, синьо и, разбира се, нейния фаворит – черното!

Вижте най-атрактивните визии на Кейт Мос през годините >>