Двамата имат почти 20 години разлика във възрастта помежду си, но това не ги притеснява. "В крайна сметка, ако аз съм се родила в грешното време и той се е родил в грешното време, какво сега - да се разминем ли?!" - риторично пита Ваня Щерева.

Алекс споделя, че певицата е страхотна жена. „Ние си викаме мечета – тя е панда, аз коала” – казва той и добавя, че двамата биха искали да осъществят пътешествие до родината на коалите Австралия.

Ваня Щерева разкрива, че едно от най-хубавите неща във връзката им са уникалните номера, които двамата постоянно си погаждат. За деня на влюбените например Алекс спретнал на приятелката си шега, като разлепил обяви по дървета и сгради в столичния квартал "Лозенец”. Краткият текст гласял: "На 13.02.2014 г. в района на кв. "Лозенец" е изгубена женска панда. Отговаря на името Манди. Има черно-бяла козина и е много дружелюбна." За този, който я види или успее да я хване, бил оставен телефон за контакт и било пояснено, че пандата може да бъде занесена направо в зоопарка.

Вижте снимки на щастливата двойка >>

Ваня Щерева разкрива още, че 10 години след първото издание на книгата й „Образцов дом” и в самата нея, и в произведенията й са настъпили доста промени. Съвсем скоро книгата ще претърпи своето пето издание. Талантливата авторка подготвя мини филм по „Образцов дом”, който ще бъде последната стъпка преди мечтания игрален филм.