Диляна Попова вече е в четвъртия месец на бремеността и призна пред списание "LOVEstyle", че от доста време е готова да стане майка. Атрактивната двойка очаква момче.

Аз от малка искам да имам дете, от 20-годишна някъде. Просто много обичам децата" " – казва Диляна. Асен също е категоричен, че иска да има много наследници. Актьорът има дъщеря Катерина на 14 години от актрисата Катерина Горанова. Двамата бяха семейство (без да са сключили брак) в продължение на близо 15 години и актьорът неведнъж я е описвал като "рядко съчетание от красота, интелигентност и сексапил".

Фактът, че има нова жена до него, не е променил отношението на актьора към брака. Смятам брака за безсмислена институция" – категоричен е Асен. "Помага единствено после при развода да се узаконят подялбата на мебелите и дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето.”

Не държа на брака" – казва и Диляна. "Самото обещание:”Ще те обичам цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели" е лъжа още от момента, в който го изричаш. Никога не знаеш какво ще ти се случи – дали няма да срещнеш след това истинската любов.

Вижте снимки на Диляна >>