Въпреки всички прогнози за грандиозни партита със стотици известни гости в Лос Анджелис и в Лондон едновременно, парти с любимите й коне и какво ли още не, моделиерката в крайна сметка се е спряла на скромно тържество в много интимна обстановка.

Една от най-близките приятелки на Виктория Ева Лонгория и фризьорът Кен Павес са се ангажирали с организацията на вечерята, за която дизайнерката знае само, че ще се състои в ресторант близо до дома й в Лос Анджелис.

Най-важни сред гостите на Виктория са родителите й Тони и Джаки Адамс, които ще летят до САЩ специално за празника и планират да останат поне няколко дни. Други специални хора в списъка на Бекъм са дългогодишните им семейни приятели Гордън и Тана Рамзи, като по последна информация Гордън има голямо участие в менюто за вечерята. Мениджърът и близък приятел на звездата Саймън Фулър и съпругата му Натали също са сред гостите на Виктория.

Категорично на партито няма да присъстват нейните бивши колежки от "Спайс Гърлс", с които дизайнерката не поддържа никакви отношения.

Вижте снимки на Виктория Бекъм >>