Всички те обаче си приличат по това, че очакват децата си с голяма радост и любов и не спират да бъдат красиви и елегантни по време на този деликатен за всяка жена период.

Най-красивите бременни известни дами класира модният сайт Viewsofia.com.

Наскоро Юлиана Дончева показа супер форма въпреки напредналата си бременност. Известната тв водеща, политик и модел демонстрира безупречен вид в красива фотосесия. Със съпруга й, MMA боеца Станислав Недков-Стъки, сбъднаха мечтата си да заченат дете след няколко неуспешни опита за ин витро.

Диляна Попова е в очакване на първия си наследник от Асен Блатечки. Тя вече е в четвъртия месец на бремеността и е все така красива, нежна и очарователна.

Ромина Тасевска очаква всеки момент да роди второто си дете. Тя твърди, че малката Дария я държи в кондиция във всеки един момент и докато беше в България не спираше да гушка и да вдига малката си дъщеричка, въпреки напредналия стадий на втората си бременност.

ТВ водещата Генка Шикерова е в очакване на второто си дете, след като вече е щастлива майка на малката Александра. Буквално преди дни стана ясно, че и хип-хоп звездата Лора Караджова очаква първото си дете. Певицата е в третия месец и бе категорична, че бъдещият й наследник е обмислена крачка и от двамата родители. 

Съпругата на бизнесмена Петко Димитров Яна също е в очакване на първото си дете. Бившата танцьорка заяви, че иска да роди бебето си по естествен път и има намерение дълго да го кърми. И тя, и таткото обаче са категорични, че ще прибягват до помощта на бабите.

Вижте снимки на елегантните бременни дами >>