Салма Хайек посети частно парти на “Ню Бояна филмс” в градината на "9th Avenue" (бивш клуб „Червило”). Мексиканката е у нас за снимките на филма “Септември в Шираз”, които започнаха в София преди месец.

Над 100 кинаджии от екипа на лентата се забавляваха заедно със Салма, която се държа изключително земно, снима се с танцьорките в заведението и не отказа нито един автограф, съобщават от "Монитор".

Градината на заведението се оказа тясна за актрисата и екипа й. Част от танците бяха пренесени на жълтите павета. Вижте снимки >>

Няколко часа преди това Салма Хайек заяви пред камерите на bTV, че страната ни й допада много. „В България се чувствам като у дома. Вие, българите, много приличате на мексиканците, имате същия темперамент. Дори храната ви е подобна, вашата баница е същата като нашата кесадия”, отбеляза Салма.

Холивудската знаменитост не пропусна да похвали българския екип, с който снима “Септември в Шираз”. Салма е категорична, че нашите професионалисти по нищо не отстъпват на американските си колеги. Българите били по-усмихнати, докато холивудските екипи винаги били сериозни по време на работа.

Още снимки на Салма >>
Ейдриън Броуди на жълтите павета >>