Често това се изразява с обличането на нещо провокативно и зрелищно или пък с отсъствието на каквото и да било облекло. Ето кои са най-скандалните визии на звездите според в. "Монитор".

5. Прозрачната рокля на Парис Хилтън за "Грами"

На раздаването на тазгодишните награди „Грами” богатата наследница се появи без бельо, в ефирен тоалет, който едва прикриваше прелестите й.

4. Голото селфи на Ники Минаж

Миналата година скандалната рапърка публикува своя снимка в Instagram, на която демонстрира внушителен бюст. На дръзкия фотос пред огледалото Минаж е чисто гола, а гърдите и са леко прикрити от косата й.
 
3. Невидимата рокля на Риана

На раздаването на наградите на Съюза на модните дизайнери в Америка на 2 юни барбадоската звезда накара всички присъстващи да вперят поглед в шоколадовите й извивки. Риана се появи облечена в прозрачна рокля, обсипана с камъни Swarowski, дело на дизайнера Адам Селман. Дрехата не прикриваше почти нищо от апетитното й тяло.

2. Провокативната визия на Майли Сайръс в клипа на "Wrecking Ball"


Визията на Майли във видеото към песента "Wrecking Ball" показа веднъж завинаги, че бившата сладка тийнейджърка Хана Монтана отдавна е пораснала. В него Майли е чисто гола, само по кубинки и червено червило, яхнала огромна топка. Певицата официално затвърди титулярното си място в отбора на "лошите момичета".
 
1. Роклята от пържоли на Лейди Гага

Първото място е запазено за кралицата на скандала – Лейди Гага. Роклята от сурово месо, с която се появи на раздаването на MTV наградите през 2010-а, предизвика множество бурни реакции. Като „аксесоари” на главата си тя носеше шапка от пържоли, а обувките й бяха изработени от сурова животинска плът. Устните и бяха алено червени, напомнящи на кръвта, която се е проляла за създаването на провокативната дреха.

Вижте снимки >>