Защо ни плаши присъствието на Ешерихия коли в морската вода? Тази популярна бактерия нормално живее в долните отдели на храносмилателния ни тракт и е в изобилие в нашите изпражнения.

Разбира се, не всички разновидности предизвикват болести, но когато водата е замърсена, рискът от цистит при дамите (бактерията прониква във влагалището и уретрата на жената), е особено висок.

Можем ли да избегнем цистита на морето? Разбира се, най-популярното и безопасно средство е Уринал.

Защо Уринал? Продуктите от тази марка намаляват способността на Ешерихия коли да живее в нас. Съдържащите се активни вещества в Уринал пречат на прикрепването на бактериите по стените на пикочните пътища и способстват за бързо и лесно отделяне на бактериите с потока на урината.

Препоръката е много проста: една таблетка Уринал Акут веднъж дневно след плаж е достатъчна, за да премахнете навлезлите във вас бактерии Ешерихия коли.

И разбира се – придържайте се към златното правило – поне 1,5 л вода дневно.

За тези, които не обичат да пият таблетки, препоръчваме Уринал Дринк. Продуктът е под формата на сашета, които се разтварят в топла или студена вода.

Едно или две сашета Уринал Дринк всеки ден след плаж, са напълно достатъчни, за да се чувствате комфортно по време на морската ваканция. Продуктите от серията Уринал са подходящи както за деца, така и за възрастни.

  www.urinal.bg