Певицата му го подарява, след като малкият и баща му Стефан избират България за свой дом и семейството им започва на чисто в София, пише "Монитор". Докато тече вторият сезон на "X Factor", любимите й мъже са в Дания и връзката им се осъществява основно в социалните мрежи, а на живо се виждат едва три пъти. В първите две години от живота на детето отношенията между родителите му се пропукват заради властна свекърва, чести раздели (таткото е корабен инженер) и несполучливия опит на Жана да рестартира кариерата си в Дания.

Триумфът й в музикалното шоу у нас подобрява ситуацията в личния й живот. "Стефан и преди вярваше в мен, но не допускаше, че ще стигна чак дотук. Казвала съм му, че в България е трудно да се пробие, може би защото самата аз не си вярвах достатъчно. Победата в "X Factor" ми помогна да добия повече увереност в себе си и като личност, и като артист” - казва Жана.

Леон, който започнал да се пристрастява към таблета, го захвърля надалеч, след като се събира с майка си. Бергендорф държи наследникът й да не расте с джойстик в ръка, а със синини от първото бъги, което му взела за рождения ден.

Вижте снимки на Жана >>