След като любимките на публиката Мила Кунис и Скарлет Йохансон обявиха, че са бременни, Зоуи Салдана изненада всички с новината, че чака близнаци. Очаква се всеки момент и Шакира да потвърди, че тя и Жерар Пике за втори път ще стават родители.

С настъпването на бейби бума в Холивуд се променя и модата за бременни. В миналото остават огромните рокли във форма на палатки. За третата си бременност Кортни Кардашиян въвежда модата на райета, Кели Роуланд зaлага на изцяло спортни облекла, Кристен Бел носи коктейни рокли, а строгият стил на Челси Клинтън се променя и в гардероба й влизат прилепнали кожени панталони.

Вижте снимки на бременните звезди >>

Бременните знаменитости отстояват индивидуалността си не само в модата. Пример за жена, която носи бебето си със самочувствие, е Алиса Милано (41). Изглежда тя е качила над 15 килограма от началото на бременността си. Във връзка с рязката промяна Алиса казва: "Женското тяло не е създадено, за да изглежда добре в бикини. Създадено е, за да дава живот и да осигурява уютен комфорт на бебето. А за моето тяло това означава, че трябва да наддаде много килограми".

Алиса отказва да погледне кантара, защото не е яла никаква нездравословна храна, а по време на първата си бременност със сина си също е напълняла много. Сега тя се надява по същия начин да износи здрава дъщеричка.