Тя победи в категорията фентъзи за ролята си в сериала “Дневниците на вампира”, пише "Монитор".

Канадската красавица от български произход не за първи път получава награда от събитието. Във всяка от последните четири години тя се прибира с приз за любима или най-добра телевизионна актриса. И през 2014 г. Нина затвърждава позицията си на любимка сред американските тийнейджъри.

Прословутият добър моден вкус на Нина не й изневери и тя отново се появи в ослепителен тоалет. Топ и къс панталон с висока талия в синьо, розово и златно подчертаваха перфектната й фигура. Акцентът се състоеше в модерните розови обувки на висок ток.

Вижте снимки на Нина и колегите й от церемонията >>

Деми Ловато откри тазгодишната церемония на “Изборът на тинейджърите”, провела се в Лос Анджелис, с песента си “Really Don’t Сare”. Тя получи отличията за любима песен на лятото и любима певица.

Сред музикалните звезди на вечерта бяха и момчетата от One Direction. Хари Стайлс и компания спечелиха осем статуетки, сред които за любима музикална група, лятно турне, любовна песен, песен за раздяла и сингъл.

Наградата за любима лятна група и пробив отиде при австралийската поп банда 5 Seconds of Summer. Приза “Върховен избор” за принос към развлекателната индустрия получи 22-годишната певица и актриса Селена Гомес.

Сериалът “Малки сладки лъжкини” бе отличен с награда за любим телевизионен драматичен актьор и драматична актриса на Иън Хардинг и Луси Хайл.

Със статуетки от събитието си тръгнаха още Леа Мишел за любима телевизионна комедийна актриса, Ансел Елгорт, Нат Уолф и Шайлийн Уудли за екранна химия и Доналд Съдерланд за най-добър филмов злодей.