Мария Илиева признава в ексклузивно интервю, че една от причините усмивката да не слиза от лицето й е убеждението, че позитивната нагласа към живота предизвиква хубави събития. Сега обаче певицата има и друг, по-съществен повод - тя споделя, че е щастлива и влюбена. "Любовта ме променя само към добро - ставам по-толерантна, несъмнено по-щастлива и усмихната" - казва Мария.

За изказванията на нейни колеги, че парчето “Видимо доволни”, което реализира с Криско, е под нивото й, тя коментира: "Когато чух демо версията на песента, веднага ме грабнаха бийтът, мелодията и чувството за хумор. Обичам да експериментирам и съм щастлива, че този експеримент се оказа сред най-успешните музикални проекти на българската сцена. Другото не ме интересува."

Мария Илиева не обръща внимание на гневните коментари, които Мика Стоичкова направи по неин адрес: "Отдавна съм свикнала със съмнителни по смисъла си ПР акции, в които се забърква името ми. Обръщам внимание и отделям време само за хора, които имат стойност в живота ми - възпитани, умни и почтени. Общуването с тях е благословение" - казва тя.

Вижте последните снимки на Мария Илиева >>