32-годишният Джейси Чан бе задържан заедно с тайванския актьор Кай Ко. Направеният им тест за марихуана се оказа позитивен и сега двамата са заплашени от по 3 г. затвор.

След като мълча няколко дни, Джеки Чан излезе с коментар чрез пост на личния си сайт.

"Искам да благодаря на всички за подкрепата им. Случилото се с Джейси бе голям шок за мен. Щом чух новината, страшно се ядосах. Като публична фигура, се чувствам ужасно засрамен. Като негов баща, съм силно натъжен и разочарован. Но най-сломена е майка му", пише в поста Джеки Чан.

"Надявам се, че младото поколение ще се поучи от грешката на Джейси и ще стои далеч от наркотиците. А на Джейси искам да кажа: Ти направи грешка и трябва да отговаряш за действията си. Аз съм твой баща и винаги ще те подкрепям. Заедно ще се изправим пред предизвикателството."

"Бих искал и да поема част от отговорността за случилото се с Джейси. Като негов баща, явно не съм го възпитал добре. Ето защо, от името на Джейси и от мое име, поднасям най-искрените си извинения на всички за негативното влияние, което случилото се е причинило върху обществото."