Мария Игнатова не се притеснява да говори за модерните семейства. Различни от стандартното клише, по-сложни като структура и все по-големи, те опровергават страховете от миналото, че сложно значи лошо, и доказват, че различното може да бъде пъстро и позитивно, пишат от списанието.

Връзката на Мария Игнатова с Димитър Рачков е най-усмихнатият пример за това. Макар че той има дете от друга жена, а Мария отглежда сина си от брака си с бизнесмена Петко Димитров, това не е проблем за връзката им. "Мария Игнатова е добра майка и добра мащеха" - пишат от "Elle".

Вижте снимки на Мария и Рачков >>

Бившият съпруг на Мария пък скоро се сдоби със син Доменик, на който ТВ водещата също много се радва. Тя присъства и на сватбата на Петко с новата му изгора Яна. "С Мария се разбираме по-добре сега в сравнение с времето, когато бяхме двойка. Тогава бяхме млади и всеки искаше да покаже своето надмощие във връзката ни. Вече гледаме по-трезво и по-спокойно на всичко" - беше споделил преди време Петко в интервю.

Моите родители се разведоха, когато бях на 12, а брат ми – на 8 г. Толкова цивилизовано го направиха, че дори не разбрахме какво се случва“, признава Мария Игнатова.