Според Рон Бард, актьорът се чувства "в капан", но не иска да напусне Анджелина заради шестте им деца, а и защото това би било лошо за имиджа му.

Брад още обичал бившата си съпруга Дженифър Анистън. Именно тя представила Рон Бард на Пит, когато още били женени. Една година по-късно, през 2005 г., той му предсказал, че ще се запознае с човек, който ще промени живота му, докато снима "Мистър и мисис Смит". Така и стана. Брад и Анджелина Джоли се влюбиха на снимачната площадка и той напусна Дженифър Анистън още същата година.

Общите изяви на Брад и Анджи >>

Запитан дали Брад Пит все още обича Анджелина Джоли, Рон Бард отговори: "В крайна сметка въпросът не е дали Пит е влюбен или не. Въпросът е, че той е мъж, който се е посветил на шест деца и спазва ангажимента си. Дали я обича, или не, е съвсем друга история. Брад е човек, който намира щастието в собствената си душа. Той прави това, което смята за правилно. Той е мъжко момче. Мисля, че Джоли е много умна. Мисля, че тя го държи в капан, но той не се притеснява от това, защото според мен обича децата повече от връзката си".

Според екстрасенса, Брад Пит и Анджелина Джоли вече тайно са сключили брак и ще имат още три деца.