Симпсън и Рос са се врекли във вечна вярност в неделя на частна церемония в имението в Грийнуич, Кънектикът, собственост на майката на младоженеца - легендарната певица Даяна Рос. За Ашли това е втори брак, а за Еван - първи.

Сестрата на булката, певицата и актриса Джесика Симпсън, която преди по-малко от два месеца също мина под венчило за втори път, е била кума на сватбата. Децата й също са взели участие в церемонията - дъщеричката й Максуел е хвърляла цветя, а синът й Ейс е носил пръстените.

Синът на Ашли Симпсън, 5-годишният Бронкс Маугли от първия й брак с Пийт Уенц от "Фол аут бой", е придружил майка си до олтара.

Бащата на булката, Джо Симпсън, не е пропуснал да се похвали с щастливото събитие. Часове преди церемонията той е написал в Туитър: "Днес моето малко момиченце се омъжва. Поздравления Ашли и Еван!"

Ашли Симпсън и Еван Рос оповестиха годежа си през януари тази година след продължила шест месеца връзка. Спекулациите относно сватбата им бяха, че тя ще бъде през август в някое от именията на Даяна Рос, както и че иконата от "Сюприймс" ще пее на тържеството пред отбрани гости като Стиви Уондър и Смоуки Робинсън, припомня изданието.