Скандалната сцена се развила по време на сватбата на Мадона и Гай Ричи, когато Джейсън си позволил да флиртува с Гуинет Полтроу.

"Направо откачих, той очевадно призна, че я харесва", пише Кели.

"Джейсън и Гуинет си говореха и той и казваше колко е секси, а когато се обърна просто се срещна с юмрука ми", допълва още актрисата изявяваща се и като модел.

Кели разкри, че е удряла и друго свое бившe гадже - Дани Чиприани, съобщават от bliasak.bg. Джейсън Стейтъм и Брук бяха заедно близо 6 години.

Вижте снимки на Джейсън и Кели >>
Още снимки на Кели >>

Кога жената посяга?

Най-малко 50% от всички случаи на домашно насилие срещу мъжете, е свързано с жени, които срадат от разстройство на личността. То е свързано и със суицидно поведение, тежки промени в настроението, лъжа, сексуални проблеми и злоупотребата с алкохол.
Жените-насилници обикновено имат нереалистични очаквания към хората около тях. Те обикновено имат повтарящи се епизоди на депресия, тревожност, чувство на неудовлетвореност и раздразнителност, които приписват на мъжа до тях.
Всъщност, тяхното психическо и емоционално състояние е резултат от тяхната собствена несигурност, травми от детството. Те обвиняват мъжете, а не признават проблемите си, не са способни да  поемат отговорност за начина, по който живеят живота си.
Значителен брой от мъжете са прекалено чувствителни към емоционалния и психическия тормоз. В някои случаи, унижението на мъжа от жената пред други хора може да бъде по-опустошително от физическото  насилие.