На корицата на изданието се вижда цялата булчинска рокля на Анджелина. Тя е ушита в "Ателие Версаче", проектирана от майстор-шивача на марката Луиджи Маси.

Той е създал специален воал за звездата, покрит с цветни рисунки на децата й Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиън. Гърбът на роклята също е отрупан с рисунки, допълват от БГНЕС.

"Луиджи е като част от моето семейство. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми. Той познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми", разкри Джоли в интервю за списание "People".

Що се отнася до Пит, той е бил облечен с един от костюмите от собствения си гардероб, но взел назаем една от вратовръзките на синовете си, тъй като забравил своята.

"За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше специален ден, който споделихме с децата и много щастлив момент за нашето семейство", споделят Пит и Джоли пред изданието.

Роклята на Захара е проектирана от Адама Кебе, Вивиън е избрала рокля от собствения си гардероб, а Шайло е заложила на риза и къси панталони.

Вижте снимки от началото на любовта им >>
Последните изяви на Брад и Анджи >>
Снимки на децата им >>
Джон Войт: Не знаех за сватбата на Анджелина

Вижте Анджи в бяло >>
15 черни тоалета на Джоли >>