Преоткрийте своя град или любимо място в България, като участвате в новия конкурс на Дир.БГ "Духът на българския град". Ако искате да се включите в това незабравимо приключение, снимайте любимото си място, сграда, улица, случка, панорама, хората и всичко, което според вас изразява най-добре духа на града в България, в който живеете или на който принадлежи сърцето ви.

Изпратете най-добрите снимки за конкурса "Духът на българския град" от 20-и август до 30-и септември 2014 г. "Духът на българския град" може да сбъдне желанията ви за атрактивни награди - 10 тениски и 10 отварачки от Heineken очакват своите нови собственици!

"Духът на българския град" ви зове >>

А ако вашият любим град е столицата, вероятно причината за това е, че нещо ново, значимо и вълнуващо се случва в София - появяват се страхотни, интересни, артистични проекти,оригинални места, уютни ресторантчета, галерии, пейзажи. Като уютните бистра по „Оборище“ – "Павилион", "Kanaal", които могат да се похвалят с ясна и успешна бирена концепция, както и "Lomo", защото някак естествено там ще срещнеш предимно приятни хора; като галерията за фотография "Ластеци", "Sklada" със селекция от съвременен дизайн и колекцията от мебели за ценители на "Glossary Depot".

А най-хубавото е, че това са само малка част от малките независими проекти на хората с вкус, които от няколко години не спират да ни изненадват приятно.
"Heineken" иска да им отдаде заслуженото с инициативата си
#Оpensofia.

Убедени сме, че вие също имате своите любими случки и места, кафенета, галерии и пейзажи! Снимайте ги и ги споделяйте в конкурса на Дир.БГ "Духът на града" и с хаштаг #opensofia във Facebook, Instagram и Twitter.

Нека заедно покажем всичко онова, което изразява духа на новата София, такава, каквато искаме да бъде – интересна, вълнуваща, пълна с енергия!

Включи се сега - снимай
и не забравяй да добавиш хаштага.