Според Робърт Дауни Джуниър, жена му сега е по-красива от всякога.

49-годишният изпълнител на главната роля в "Железният човек" заяви: "Тази дама е толкова красива, че е просто ходещо произведение на изкуството".

Двойката, която вече има един син - Екстън, сега очаква второто си дете, припомнят от БТА. Твърди се, че то ще е момиченце и трябва да се роди през ноември. Робърт Дауни Джуниър има и още едно дете - 20-годишен син Индио от предишен брак с модела Дебра Фалконър.

Сюзън и Робърт се срещат по време на снимките на филма "Готика" през 2003 г. Сватбата им е през 2005 г. Двамата си сътрудничат за последен път по време на снимките на филма "Съдията", който бе представен на кинофестивала в Торонто.

Дауни и съпругата му обичат да работят заедно. Пред сп."Ю Ес уикли" звездата признава: "Толкова е хубаво да съчетаваш двете неща, които обичаш най-много." Сега двойката е много развълнувана около предстоящото раждане на бебето.

Бъдещият татко е известен на широката публика с незабравимите си роли в блокбастърите "Шерлок Холмс", "Железният човек" и "Отмъстителите". Сюзън Дауни е талантлив филмов продуцент. Тя работи с едни от най-известните режисьори и актьори.