15-годишният звезден наследник и 17-годишната актриса бяха уловени от папараците да се забавляват заедно миналия месец на концерт в Лос Анджелис.

"Това, което намирам за интересно в Бруклин и което на мен наистина ми харесва, е искрената му страст да стане професионален футболист. Изобщо на мен ми допада, когато хората се отнасят сериозно към нещата", твърди Клоуи Морец в интервю за сп. Teen Vogue.

Що се отнася до срещи с момчета, подрастващата звезда твърди, че винаги е била много отговорна, така продължава и до днес.

"Никога не съм била дете, което извършва побъркани постъпки. Винаги казвам на мама къде излизам. Примерно, ако става дума за купон край басейн, аз съм убедена, че хората там ще пият. Но аз нямам намерение да пия. Предпочитам да държа нещата под контрол. Предпочитам да знам в какво обкръжение се намирам", споделя Клоуи Морец.

Вижте снимки на Клоуи Морец >>

Преди седмица тя пристигна в Атланта, за да започне работа над новия си филм "Петата вълна". Това е фантастична история за младо момиче, което при нашествие на извънземни започва да търси своя по-малък брат.