Със завладяващото си шоу танцуващата в ритъма на фламенкото испанска група Los Vivancos покори целия свят. Откакто взимат приза за оригинално изпълнение в Мексико през 2009 година на конкурса Las Lunas Awards, уникалните танцьори печелят огромен успех в над 30 страни – от Канада до Турция, от Испания до Латинска Америка и цяла Европа.

Под името Los Vivanco на сцената излизат седем братя испанци, притежаващи наистина невероятна енергия и комбинация от таланти. Те танцуват фламенко и модерен балет, пеят, свирят на различни музикални инструменти, съчетават горещия ритъм на фламенкото с театрални и акробатични елементи, и техники от бойните изкуства.

Братята Виванкос са родени в Барселона. Стават известни в родината си още от тийнейджъри. Аарон, Джошуа, Хосе, Израел, Юда, Кристо и Илия са деца на един и същи баща, който им дава не само началния тласък да се посветят на танцовото изкуство, но и стимулира всеки един да развива индивидуалните си дарования. Седемте братя получават отлично образование в най-добрите училища. Но още преди да тръгнат на училище всеки от тях започва да свири на някакъв инструмент. Освен музика те изучават различните музикални и културни традиции по света, посвещават голяма част от времето си на испанската музика и й се отдават изцяло.

Техният световен дебют е през 2005 г. с участие в престижната артистична програма "Le Plus Grand Cabaret Du Monde" на международната "Magic TV". Скоро след това те правят турне в Германия, акомпанирано от Симфоничния оркестър на Дортмунд. През август 2005 г. участват в прочутия "Festival de
Musica у Danza" в Испания, където са гледани от петдесет хиляди души. Връщайки се в Париж, от декември 2005 г. до февруари 2006 г. са на една сцена с певицата Mylene Farmer в зала Bercy (с капацитет от 18,000 души). LOS VIVANCOS са канени на всички известни сцени като най-атрактивни звезди. Те продават по 10 спектакъла във всяка зала, в която играят.

Критиците ги наричат „Великолепната седморка“, шоуто им "Танцуващи със звездите" вече е гледано от повече от 35 милиона души, а техните изпълнения радват знаменитости - от принцесата на Монако Стефани до Антонио Бандерас.

През април 2013 Принцовете на фламенкото представиха в Испания спектакъла си „Aeternum“, който ще играят в София. Той е една история за доброто и злото, метафора за безсмъртието, което изкуството дава на човека. Страстта е изразена чрез ангели, демони, вампири, музика, танци, боеве и мистериозна аура на магия. Режисьор на изпълненията им е хореографът на Цирк Дю Солей - Даниеле Финци Паска, автор и на церемонията по откриването на Зимните Олиймпийски игри в Сочи. Спектакълът е по музика, композирана от братя Виванкос и Гоя, записана от 100-членен Симфоничен оркестър на Будапеща с аранжимент на Фернандо Веласкес.

Спектакълът се организира от продуцентски агенции „БГ Саунд Стейдж“ и „Кийн Aктс“ със съдействието на Посолството на Кралство Испания. Билети се продават в мрежата на Ивентим, EasyPay и на касите на НДК.