Още преди да стане част от новия каст на риалитито, звездите вътре ясно показаха, че няма лесно да я допуснат до себе си. Това се случи, докато всички гледаха визитката й за шоуто, която предизвика не малко саркастични и подигравателни коментари.

Причината е, че голяма част от звездите във VIP Brother искрено симпатизират на Жени и Тачо и са притеснени, че присъствието на Линдарева може да внесе напрежение между тях, пише bliasak.bg.

За да не се сблъскат Kалканджиева и съпругът й още през първата си вечер в Резиденцията с бившата му любовница, тя беше изпратена да пребивава в ТВО-то.

Днес обаче всички ще се съберат на едно място.

Вижте снимки от влизането на Зорница в шоуто >>

През 2013 г. Калканджиева и Станислав Манов - Тачо се сблъскаха с проблеми в брака си. Ситуацията бе допълнително усложнена от кратката афера на Тачо със Зорница Линдарева. Тогава Жени прости на съпруга си, но сега двамата те ще трябва да си припомнят най-трудния момент във връзката си.

Преди да влезе в шоуто Жени каза: „Зорница Линдарева е жената, с която преспа съпругът ми. Не мога да я мразя, защото не я познавам. Не мога да бъда наранена от това, че един мъж си е позволил да преспи с една жена. Страдам от това, че хората ме съжаляват”.

Зорница Линдарева е бивша манекенка, която прекратява кариерата си, след като по време на бременността си качва много излишни килограми.

Още снимки на Зорница >>