Жени Калканджиева прегърна бившата любовница на мъжа си и с това предизвика недоумението на Венета Райкова, която като че ли искаше да създаде от това голям проблем в предаването си "Голямата уста".

Венета Райкова попита шефката на "Визаж" защо Жени е прегърнала съперницата си и не е ли това малко лицемерно. „Прегърнах я, защото това е етикеция и възпитание. Тя е абсолютно непозната за мен, била е влюбена, харесала си го е, държала се е добре с него, аз какво да направя, да мразя човек, когото не познавам?!"

Вижте снимки от влизането на Зорница в шоуто >>

Водещата на "Голямата уста", която се прочу с ревността си по време на своето участие в шоуто, бе категорична: "Аз бих й забила два шамара, ти по този начин даваш шанс тя да отиде и да разбие други семейства."

Тази забележка предизвика изключително остра реакция от страна на Калканджиева: „Недейте, моля ви, да ме принизявате и да ме правите евтина трътка. Аз не съм такава. Освен това момичето не е лошо, един брак се разваля отвътре. Попитай го, той ще ти отговори защо е отишъл да живее при нея. Попитай го, но мисля, че няма да ти отговори, защото ти си провокативна и палиш скандали. Аз знам, че са се търсили, тя е една от приятелките ми във Фейсбук, той си пише с нея и аз си пиша. Ти се опитваш да правиш интриги, а аз не обичам такива хора” - заяви тя.

Снимки на Жени и Тачо >>