В личния й живот също имаше сериозни проблеми. Тя развали годежа си с популярния хокеист Александър Овечкин заради негова изневяра.

"Не ми се иска да обсъждам отношенията ни. В нашия случай бе невъзможно да останем приятели след случилото се," категорична е рускинята пред сп. "Hello".

Но какъв трябва да е мъжът в очите на една от най-харесваните тенисистки? "На първо място да е умен. На второ забавен. Даже не знам какъв мъж ми е необходим, важното е да се чувствам добре с него. Ум, чувство за хумор и да бъде грижовен - това е основното," разкрива Маша, цитирана от Tennis24.

Рускинята споделя, че идеалната двойка за нея са Брад Пит и Анджелина Джоли. След края на кариерата си Кириленко изцяло смята да се посвети на бъдещото си семейство. "Щом една жена намери подходящия мъж, тя трябва да се посвети на семейството си и това да създаде едни умни, възпитани и щастливи деца."

Повече от любопитно разкритие за интересите си прави Кириленко. Оказва се, че тя обича да ходи за риба, но досега не е имала успех в риболова.