"Евгения не е превъзмогнала изневярата, макар да изглежда така, сякаш е. Имахме разговор в началото, след като това се случи, но сега не се говори често за това", сподели съпругът на Жени Калканджиева и увери зрителите, че тя е много ревнива.

Тачо даде да се разбере, че въпреки многото скандали, които са имали помежду си и думите, че се развеждат, проблемите винаги са приключвали с настъпването на следващия ден.

"Не се развеждаме, защото не сме го говорили сериозно. Тя е много силен характер. Макар да сме заедно от много време, все пак има моменти, в които не мога да я усетя. Искам Жени да си остане такава, каквато е", категоричен е Стефан.

Тачо: Не съжалявам за думите си към Жени >>
Снимки на Жени и Тачо >>
Сватбата >>
Зорница Линдарева >>

Той обясни още, че съпругата му често се опитва да го командва, но той приема поведението й "в рамките на майтапа".

Тачо сподели още, че в момента не работи, но има замислени проекти, които се надява да реализира. Той е категоричен, че ако имаше пари, повечето им проблеми нямаше да съществуват.

На тържеството по случай рождения ден на Иво Аръков Тачо посегна на Зорница, защото си помисли, че тя е в основата на интрига между Жени Калканджиева и Камелия Воче.

„За първи път посягам на жена. Обидно е да посегнеш на жена, независимо какво е направила или провокирала”, категоричен е Тачо.