Златото се използва все повече в индустрията за красота. От Испания на българския пазар се появи линия за косата с 24-каратово микронизирано злато, което при разклащане се разтваря в олиото за коса, използвано за блясък и предпазващо срещу цъфтеж.

Всички продукти на марката са с хайвер. В златния шампоан има и масло от орхидея. "Златото придава блясък и усещане за лукс. Много жени, които обичат златото и лукса, търсят това. Има и много суеверни дами, които казват, че продукти със злато им носят късмет", казват представителите на продукта.

Вниманието хваща и серията с прашец от платина и диаманти за блясък и еластичност на косъма. Според фризьорите диамантената серия е много подходяща при фини коси, на които им трябва устойчивост при оформянето и обем. Ако за вас това не звучи достатъчно луксозно, изкъпете се с глетчерна вода от Швейцарските Алпи, бял хайвер от моруна, който се нарича още кралски, защото е най-скъпата съставка, която изобщо се ползва от козметичните компании. По-малко от 3-4 компании в света изобщо ползват белия хайвер като съставка в козметиката. Кремът и серумът с бял хайвер и глетчерна вода съдържа пудра от 13 скъпоценни камъни като рубин, турмалин, амбър, креол и др.