На 23-и октомври дневната част ще се състои в малката зала на клуб *Mixatape 5*, а на 24-и октомври организаторите сменят локацията. Всички желаещи да разгледат изложбата на Цветан Узунов, музикалната гаражна разпродажба и изложението на ръчно изработените музикални инструменти могат да посетят клуб "Trip Ten".

Концертите и през двете фестивални вечери ще бъдат на сцената в голямата зала на “Mixtape 5” и ще бъдат съпроводени от дигитално рисуване на живо. Художникът Христо Тренев ще визуализира фюжън мелодиите и настроенията и те ще се прожектират на плазмите в клуба.

Bulgara, Kottarashky and The Rain Dogs, Oratnitza, Kayno Yesno Slonce, Del Padre и Balkan kHans са част от проектите, които ще излязат на сцената.
Камерният ансамбъл “Елате, синове на изкуството” ще озвучи акапелно залата, Oratnitza и Del Padre ще изпълнят съвместни парчета и ситуацията наистина ще е фюжън.

Билети са на цени от 15 до 30 лв. Ако сте група от минимум 5 човека, влизате на цена 10 лв. на ден. Намалението важи с предварително записване на e-mail: [email protected] до 22-ри октомври. Необходимо е да посочите името на "водача" на групата и броя на посетителите, както и всички да пристигнете заедно в Mixtape 5, за да си вземете билетите от входа на фестивала.