Първата изненада за певицата ще бъде едно музикално семейство – Мими Иванова и Развигор Попов, които са леля и чичо на певицата. Деси имаше трудно детство. Непрекъснато се местеше от град на град“, разказват Мими и Развигор, а ДесиСлава споделя, че най-трудно е преживяла раздялата на родителите си:

„Бях на 5-6 години. Спомням си как баща ми с едната ръка държеше мен, а с другата чувал с моите дрехи и отидох да живея при майка ми“.

Нейният приятел Светлозар, с когото са заедно от 3 години, разкрива: „Тя е много естествена, искрена. Въпреки, че имаме сериозна разлика в годините често се чувствам по-мъдър от нея, защото тя е изключително емоционална“.

„Аз съм израснала в семейство с непрекъснати скандали, дори физическо насилие и знам, че не искам да допускам това в живота си. Зарко е човекът, който ми дава сили и сме много щастливи“, споделя певицата.

И двамата признават, че вече са готови да имат дете и нищо чудно скоро да съобщят хубавата новина.

Деси и синът й Майки много се гордеят един с друг. „Винаги ми е било много трудно да играя ролята и на баща, и на майка за него. Опитвала съм се да бъда силна в моменти, когато съм била на дъното“, разказва певицата.