Дерматоложката проф. Кадурина, завърнала се от конгрес в чужбина, заяви, че в практиката си избягва фразата "Трябва да изглеждаме по-млади". Тя смята, че жените, подложили се на козметични процедури, трябва да се чувстват "красиви, свежи и адекватни на възрастта си" - това ще им помогне да постигнат успехи в професионален и личен план.

"Случвало ми се е да ми се обадят и да ми кажат за някоя известна личност 'Тази си е правила нещо. Кажи ми какво'. Точно това не искам да се случва с моите клиентки. Не искам да ги питат какво са си правили, а да им казват, че изглеждат прекрасно", каза професорката.

Тя смята, че най-вече известните личности трябва да запазят мимиките си и да не променят лицето, с което са постигнали славата си, а само да го поддържат.

Ева Борисова и Мирослава Кадурина обединяват усилията си в българска научна програма „Спри времето без скалпел”. Те предлагат неограничена във времето поддръжка на дамите с оригиналните апарати Термаж и Фраксел, както и конвенционални козметични процедури, съобразени с индивидуалните им нужди.

На събитието присъстваха клиентите им Ирина Флорин и Георги Тошев, а да научат повече дойдоха Диана Любенова и Мариана Векилска.