В навечериетo на конкурса "Мисис България" 2014, който ще се проведе на 31 октормври, Паолина се потопи в дискретния блясък на кристали и перли и нежната ефирност на естествената коприна в цветовете на скъпоценните камъни – рубинено червено, син топаз, розов диамант и сапфир.

Роклите са за модерните принцеси, които подчертават тяхното излъчване – нежни, с елегантна линия и голи гърбове с красиви блестящи акценти. Ефeктни шлейфове допълват копринения разкош. Фотографката Елиана Василева е уловила тяхната ефирност и лекота, сравнени с листенца от цветна градина.

Вижте снимки >>

Паолина Петракиева е една от най-активните носителки на короната Мисис България. Участвала е във всички благотворителни инициативи, включително и във „Великолепната шесторка” , когато лично беше събрала средства за децата в неравностойно положения. Заради тази нейна активност, през м. март, т.г., красавицата спечели приза „Мисис Дама на годината за благотворителност”, което определя и каква трябва да бъде една бъдеща "Мисис България" – красива, позитивна и обществено ангажирана.