Актрисата се появи почи неузнаваема на светско събитие в Холивуд, придружавана от приятели си Дойл Брамхол.

"Радвам се, че хората мислят, че изглеждам различно! Живея различен, щастлив и по-пълноценен живот. Явно това си личи" - заяви актрисата пред сп. "Пийпъл".

Вижте снимки от последната изява на Зелуегър >>

"Приятелите ми казват, че изглеждам спокойна. Здрава съм. Дълго време не се справях толкова добре. Натоварвах се нереално и графикът ми не ми позволяваше да се грижа за себе си. Вместо да си поема дъх, продължавах да тичам, докато се изчерпя, и не взимах правилно решение как да прикрия изтощението. Осъзнавах хаоса и в крайна сметка избрах различни неща", допълни Рене.

Според проф. д-р Фуат Юксел от клиниката "Лонгевита" обаче е "очевидно, че тя е преминала през няколко козметични процедури, за да промени вида на лицето си и да оформи контура, като поставяне на филъри в гънките между носа и устните и по бузите, за да изглежда лицето й по-пълно, плюс ботокс около веждите за по-млад вид".
Според други специалисти за ефекта допринасят и не особено удачният тен, дължащ се на химически пилинг, както и неправилно поддържаните вежди, които не съответстват на контура на лицето й.