Ласкин, който няма добро мнение за плеймейтката, която нарича често "Никлозета" или "безпросветен бацил", съзря умисъл и откровена лъжа в обвинението за шофиране в нетрезво състояние. “Малката ракийка е вечерта, а качването в колата през деня. Ясно личи, но какво да правиш, интересът не стихва”, коментира той във Facebook.

Иван Ласкин и семейството му>>

Лозанова също ползва социалната мрежа, за да контрира поредната вербална престрелка помежду им. „Иване, може да се опиташ да излъжеш мен, медиите, “приятелите” ти във Facebook, но как ще излъжеш семейството си и най-близките ти хора? Тази неделя в 22,30 ч. ще ти покажа сурови кадри, за да си припомниш някои неща. Силните мъже не се крият зад фалшиви думи”, отсече тя.

Публичната война между футболната съпруга и голямата уста на родното кино започна през пролетта, когато Николета все още бе лице на TV7. Ласкин посече с безпощаден сарказъм журналистическите напъни на моделката, а тя изяви готовност да го покани на обяд веднага щом актьорът изтрезнее.

Снимки на Николета >>

Преди няколко броя Николета успя да засегне бившата жена на съпруга си Валери Божинов Алисия с папарашки материал в предаването, но певицата заяви, че няма да я съди, тъй като е разочарована от правосъдната система у нас.