"Консултирах се с лекари, някои ми казаха, че мога да пея, а други - че не мога. Но усещам със сърцето си, че трябва да съм тук с вас тази вечер", сподели още в самото начало Лара и помоли публиката за снизхождение, ако гласът й изневери. За начало тя беше избрала най-известната си песен "Je t`aime" ("Обичам те"), а веднага след появата й на сцената зрителите вдигнаха малки плакати с надпис на френски език "Обичам те, Лара".

Последваха още от най-прочутите й песни: италианската балада "Карузо", "J`y crois encore", "I Guess I Loved You", "I Will Love Again". Певицата помоли зрителите да й помогнат, като се включат в рефрените на някои от тях, и те откликнаха с готовност на поканата й.

Белгийската звезда се появи на сцената с петима музиканти, някои от които демонстрираха уменията си с впечатляващи солови изпълнения. Особено колоритно беше изпълнението на перкусиониста на групата, който превърна в удивителен музикален инструмент леген с вода и потопена в него дървена купа.

Освен с изумителния си диапазон от три октави Фабиан е известна и с уменията си да изпълнява перфектно песни на различни езици, но в София тя се ограничи само до четири – френски, английски, италиански и испански. Макар и доста болна, Лара не загуби чувството си за хумор и преди изпълнението на последната си песен "Je suis malade" ("Болна съм") се пошегува, че гласът й вече е като на стар каубой и затова е време да спре.

Зрителите обаче не искаха да я пуснат така бързо и с аплодисментите си я накараха отново да се върне на сцената. Видимо развълнувана, певицата сподели, че топлият прием в София я убеждава още веднъж да продължава да прави музика и обеща да се върне отново.